Audi představuje český Audi Ski Team 2015/16

Autor: Tisková zpráva - 14. 8. 2015


Audi pokračuje v podpoře Svazu lyžařů České republiky i v nadcházející sezoně 2015/16. Nový Audi Ski Team 2015/16 je tvořen osmi elitními lyžaři v České republice, kteří budou v nadcházející lyžařské sezoně společně hájit barvy značky Audi. Automobily s logem čtyř kruhů a pohonem všech kol quattro poskytnou těmto sportovcům maximální podporu v každodenním profesionálním i osobním životě.

Audi-Ski-Team-2015_2016

Audi představuje pro novou lyžařskou sezonu Audi Ski Team 2015/16 ve složení Šárka Strachová (alpské lyžování), Ondřej Bank (alpské lyžování), Tereza Kmochová (alpské lyžování), Andrea Zemanová (skicross), Miroslav Dvořák (severská kombinace), Roman Koudelka (skoky na lyžích), Tomáš Kraus (skicross) a Marek Skála (freeski). Osm špičkových českých lyžařů jezdí v nové sezoně ve vozech Audi s pohonem všech kol quattro.

Audi je od začátku prosince 2014 oficiálním partnerem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) a Audi Ski Team 2015/16 je dalším krokem v této úspěšné spolupráci. „Spolupráce se společností Audi si velice vážíme, je to další krok k příslušnosti ke světové lyžařské elitě, neboť právě Audi podporuje ty největší lyžařské velmoci včetně Mezinárodní lyžařské federace FIS. A pro nás je samozřejmě ctí být v takové společnosti. Už v loňském roce fungovala spolupráce svazu lyžařů s Audi na výbornou a jsem velmi rád, že v ní budeme pokračovat i v další sezóně. Naši sportovci by si na svých cestách nemohli přát lepšího společníka a celý lyžařský svaz by si zase nemohl přát důstojnějšího partnera.,“ říká Lukáš Sobotka, prezident Svazu lyžařů České republiky. Česká republika je 17. zemí, v níž Audi oficiálně podporuje lyžařskou národní asociaci. Audi dlouhodobě poskytuje podporu lyžařským sportům i v celosvětovém měřítku, o čemž svědčí například prodloužení partnerství Audi s Mezinárodní lyžařskou federací FIS do roku 2018.

„Mám nesmírnou radost, že se nám vytvořením Audi Ski Teamu pro sezonu 2015/16 podařilo prohloubit stávající spolupráci s českými lyžaři, kteří mají tak početné zastoupení mezi světovou špičkou v mnoha lyžařských disciplínách. Za značku Audi přeji našim lyžařům úspěšný vstup do nové sezony a věřím, že je naše vozy s pohonem všech kol quattro dovezou k novým mezníkům v jejich pozoruhodných sportovních kariérách,“ říká Tomáš Velek, ředitel divize Audi společnosti Porsche Česká republika.

V České republice se dlouhodobé podpoře značky Audi těší také skiareál ve Špindlerově Mlýně, který je českým „Home of quattro“ a i v příští sezoně bude hostit celou řadu významných akcí, na nichž Audi nebude chybět. „Jsme hrdí na to, že právě Skiareál Špindlerův Mlýn je ‚Home of quattro‘. Kvalita a image značky Audi přesně odpovídá tomu, jakou máme představu o špičkovém produktu a moderních službách, které jsou i naším krédem. Z pokračující spolupráce s Audi jsme opravdu nadšeni a jsme rádi, že ji můžeme společně nadále rozvíjet,“ říká Čeněk Jílek, ředitel společnosti Melida a.s., která je provozovatelem místního skiareálu.

Pravidelné informace a aktuální dění ohledně Audi Ski Teamu pro sezonu 2015/16 je možné sledovat již nyní na oficiálním webu Audi a sociálních sítích pod hashtagem #AudiSkiTeam

0-Audi-Ski-Team-2015_2016

Štítky: , , , , , , , , , , , , ,

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru