Opel startuje další „čtyřiadvacetihodinovku“

Autor: Pavel Srp - 23. 2. 2012


Od pátku 2. března od 12:00 h až do soboty 3. března do 12:00 – tedy 24 hodin nonstop – budou mít zákazníci možnost získat nové vozy Opel za naprosto bezkonkurenční ceny! „Na základě výborných zkušeností z minulých let jsme opět připravili kampaň „Opel 24 hodin“, během které mohou zájemci o modely Opel počítat se slevami až 250 tisíc korun,“ říká Pavel Šilha, ředitel českého zastoupení automobilky Opel. Vloni se ČR během kampaně „Opel 24 hodin“ podařilo prodat rekordních 948 Opelů!

Do kampaně „Opel 24 hodin“ jsou zařazeny všechny osobní modely Opel, včetně nedávno uvedené Zafiry Tourer či Insignie s novým vznětovým motorem BiTurbo o výkonu 195 k. Na zájemce o užitkové vozy čekají modely Vivaro a Movano.

Přitažlivost letošní kampaně „Opel 24 hodin“ zvyšuje celá záplava dodatečných bonusů a zvýhodnění: Ke každému novému vozu zákazník získá navíc střešní nosič Opel v hodnotě 5000 Kč, silným argumentem je také půlroční zákonné i havarijní pojištění zdarma!

Výjimečně nízký úrok a dodatečné cenové zvýhodnění ve výši 15 000 Kč čeká na klienty, kteří pro nákup nového Opelu využijí program Opel Finance. Zákazníci si navíc budou moci vybrat z bohaté nabídky originálního příslušenství se slevou 50 % a za pouhou polovinu mohou získat i zimní pneumatiky Nokian. Tradičním trumfem je i šestiletá záruka Opel!

Více podrobností na www.opel.cz, infolince 800 101 101, na specializovaných stránkách www.opel-24hodin.cz či u kteréhokoli autorizovaného prodejce automobilů Opel.

Tisková zpráva/-PS-

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru